Mini water meloen.

Een hele watermeloen. Leuk voor een familie feest. Maar voor een gezin met vier personen best heel erg groot. Nu zag ik van de week bij de supermarkt een mini watermeloen. Prachtig formaatje. Zo groot, of zo klein, als een galia meloen. In de aanbieding viel de prijs ook nog eens mee. 

Inmiddels hebben we deze watermeloen opgegeten. Onze zoon is ‘allergisch’ voor pitjes, denkt hij. En in deze meloen zaten veel pitten. De smaak was heerlijk. Zoet en vol sap. Niet van de grote watermeloen te onderscheiden. Maar je had schil en daarna het heerlijke sappige vruchtvlees vol met pitjes. De pitjes vond ik zacht. Je hoorde geen gekraak in je mond. Dus prima om op te eten. Maar het oog van sommige kinderen…..

  
Een helft is nu op. Het andere gedeelte heb ik in stukjes gesneden en in een bak gelegd. Daar overheen honing opgelost in water gegoten. Je kan ook suiker oplossen. De boel even laten intrekken. Straks gaat dit alles de vriezer in. Als het warm weer is (of niet) hebben wij een heerlijk toetje. Een bord vol met bevroren mini meloen water ijsjes. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s