Kado om te vragen voor jezelf of om te geven aan je beste vriendin(nen)Β 

Wat kan je je beste vriendin nou geven? Of wat kan je van ze vragen? 

  

Jaren geleden hadden mijn vriendinnen en ik nog wel eens een kado lijst om te vragen voor onze verjaardagen. Een lekkere douche gel. Kaarsjes. Iets lekkers om te eten of drinken. Maar inmiddels heb ik alles al. Dus wat nu? 

Ik denk voor nu dat ik gewoon heel erg blij ben met een hechte vriendschap. En daar hoeft voor mij geen kado bij op een verjaardag. Het hebben van een vriendschap is voor mij eigenlijk wel genoeg. Dus wat kan ik dan nog vragen voor mijn verjaardag? Niks! Dit geef ik ook aan. Ik vind het veel leuker om met vriendinnen af te spreken. Bijvoorbeeld lekker uit eten gaan. Quality time. Of gewoon in de tuin of thuis zitten met een hapje en een drankje. Genieten van elkaar!

  

Mascha van harte gefeliciteerd vandaag. Wij gaan samen een leuk uitje plannen en ik betaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s