Ijs heilige.

Ik heb eens even gekeken op het internet wanneer ik alle plantjes buiten kan zetten. En dan graag zonder enig gevaar voor vorst. Volgens de ijs hei,oge is er tussen 11 en 14 mei enig kans op vorst. Daarna zou er geen vorst meer zijn in ons land. Dat mag ik dan ook maar hopen. Ik heb inmiddels alle kruiden, fruit plantjes en struiken in de volle grond gezet.

  
Palm boompjes, fruit planten, groenten planten en bloemen. De kruidentuintjes van de Albert Hein zet ik nu gewoon in de volle grond. Ik ben zo benieuwd hoe dit alles gaat groeien. Heerlijk al dat groen in de tuin en soms met bloemen, vruchten en groenten. Echt geweldig om elke dag weer naar te kijken en van te genieten. En soms dus ook om op te eten!

Ik zag nu wel dat de temperatuur in de nacht rond de 4 graden gaat worden. Niet best voor mijn komkommer planten. Ik ga daar dan maar een zak in de nacht over heen draperen. Hopende dat ze deze lage temperaturen gaan overleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s