Een driehoek doek in de tuin in plaats van een parasol.

In het voorjaar zetten we onze parasol op in de tuin. Die staat er dan de hele lente, zomer en soms een stukje herfst. Afgelopen weken scheen de zon best vaak. Maar de wind was soms ook heftig. Af en toe had ik het gevoel dat de parasol de schutting over vloog. En we hebben echt niet de goedkoopste, lichtste parasol. Wij zaten dus soms helaas verplicht in de zon terwijl dat eigenlijk best heel erg warm was. 

Daarom hebben pas een driehoek doek aangeschaft. Een paar haakjes in de schutting gedraaid. Het doek bevestigt. En zie daar! We hebben constant schaduw in de tuin. En al waait het. Geen zorgen dat de parasol de lucht in vliegt. Wij zitten lekker ontspannen in de tuin. 

  
Het doek geeft ons schaduw. En bij een beetje miezer weer zitten we ook nog eens droog. Wat een top uitvinding! De parasol geeft nog steeds meer schaduw omdat die alle kanten opgezet kan worden en eventueel zelfs scheef. Perfect voor de zomer met weinig wind. Maar voor nu hebben wij een beetje zon, wat schaduw en geen last van de wind. Op de foto’s lijkt het of we geen schaduw hebben. De eerste foto is in de ochtend gemaakt. Dan schijnt de zon net naast het doek. Geen probleem aangezien het nu nog best fris is s’morgens. En op de tweede foto zie je al wat meer schaduw. Het fijne is, is dat we s’middags op elk plekje op de bank schaduw hebben. Ons hoofd zit steeds in de schaduw. En wil je dat niet? Dan gaan je liggen.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s