Recepten bewaren.

Ik knip allemaal recepten uit van de allerhande. En andere tijdschriften. Die gaan in een blikken doos. De Lidl heeft ook hele goede recepten. Die liggen in de winkel. Af en toe kijk ik in mijn blikken doos of ik steeds wat met de recepten kan. De helft gaat dan soms alsnog in de papierbak. En dan blijft het beste van het beste over. Recepten waar ik wat mee kan. Met weinig kruiden en andere dingen kan ik dan een lekker hapje of hele maaltijd maken. Daar houden we van.

  

Wat natuurlijk ook heel makkelijk is wat betreft maaltijden maken is dat je via internet in toetst wat je aan ingrediΓ«nten in huis hebt. Even googlen. Daarmee kan je vaak de meest lekkere recepten maken met dus de spullen die je in huis hebt. Zo makkelijk. En het scheelt weer om eten weg te gooien. Beter voor het milieu. En voor jezelf prettig voor de portemonnee. Het leuke hiervan is dat je ook nog weleens verrast wordt wat eten betreft. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s