Genieten van het mooie weer.

Wat hebben we een geluk met het paas weer. Heerlijk genieten. De paasdagen zitten er alweer op. Ik probeer de kindjes steeds meer los te laten. Afgelopen vrijdag belde een achter buurjongen aan. Of onze zoon mee wilde om te spelen. Deze jongens zijn al zeven en bijna zeven. Die mogen op de fiets wel een rondje rijden. Dan hebben we nog een achter buurjongen van vier jaar en onze dochter is vijf jaar. Die mogen alleen in de tuin of in de buurt daarvan spelen.

  

Nog even een overleg gehad met de achterbuurvrouw. We zijn het met elkaar eens. Deze jonge kindjes moet je nog even in de buurt houden. Ze steken de weg over zonder te kijken. Ze gaan met elke vreemde mee. En dan komt je kleine meid ineens thuis met een emmer vol zand! 😳 Lieverd hoe kom je hier toch aan? Mam, we zijn naar de speeltuin geweest. En wat nu? Dit was niet de afspraak. Het is gelukkig allemaal goed gegaan. Maar ik schrik er wel van. Je let even niet op. En ze zijn gewoon even verdwenen. Misschien er toch maar meer bovenop gaan zitten. Het scheelt dat het meestal gewoon goed gaat. Maar je moet er toch niet aan denken dat je ze echt kwijt bent…..Of zie ik nu spoken πŸ‘»?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s