Te lange wimpers.

Op mijn werk hadden wij het laatst over al die opgespoten lippen. Die huid wordt maar opgerekt. Hoe lang ga je hiermee door? Als je rimpel loos door het leven wil dan moet je de boel maar blijven volspuiten. Tja, dat is een keuze. Ik denk dat over een paar jaar bij mensen de boel gaat instorten. Het wordt te zwaar om die lippen omhoog te houden.

Een collega van mij gaf aan dat hij in de trein regelmatig dames zag met te lange wimpers. Veel haar en erg lang haar. Waarop ik zei; als zij een keer knipperen dan vlieg jij van je stoel.

Ik heb vaak zoveel plezier met collega’s. Gisteren sprak ik een collega van zestig jaar. Komt op de motor naar het werk. Is anti regering. Die Kaag, die gaat elke week met het vliegtuig omdat ze een partner heeft in IsraΓ«l. En wij mogen niet vliegen ivm het milieu? Van Rutte mochten wij even 130 op de snelweg. Wat een leugen. In no time werd het 100. Ik hou mij niet aan de snelheid. En als mensen met 104 gaan inhalen en links blijven rijden dan druk ik ze van de weg af. πŸ€­πŸ˜‚. Ze was trots op haar moeder en schoonmoeder. 78 en 82 jaar. Kregen beidden een boete voor te hard rijden. Mam; ik ben trots op je. Er zit nog pit in jou. Whahaaaa, geweldig dit. Op de motor rijdt ze bijna iedereen eruit bij een groen stoplicht. Behalve de Tesla.

Of die keer dat een arts van de ok wilde gaan. Drukt op de knop om de deur te openen. Airco viel uit, geen stroom. Dus ik riep; wat doe jij nou? Het was even stil. Uuuh, dat was wel heel toevallig. Stroomstoring in de Rietkampen. Lag niet aan hem πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s