Tips van Facebook.

Een heel groot deel van mijn familie is mega anti Facebook. Prima. Ik zit er wel op. Ik heb er tot nu toe alleen nog maar profijt van.

Als ik eten over heb en de vriezer is vol dan komt iemand dit ophalen via stop voedselverspilling. Beter dan de kliko.

Als ik ergens niet uitkom, iets met snoeien, krijg ik fijne tips.

Stenen beschilderen. Super leuk. Ontstaan in corona tijd. Je vind een steen en legt deze ergens anders neer. Zo zwerven er stenen door heel Nederland met de leukste tekeningen en spreuken. Alleen had ik de spullen hier niet voor. Ik kwam in contact met iemand hier in de buurt. Zij had alles op voorraad. Geweldig. Samen beschilderden zij en ik meerdere stenen. Leuke contacten. Onderstaande steen lag laatst op onze tuinmuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s