Mijn dochter van 13 wil naar een concert.

Ze zijn er vroeg bij tegenwoordig. Maar alsnog. Mijn dochter is 13 jaar. Moet zij naar een concert mogen gaan? Lastig lastig. Ik was met mijn eerste concert echt wel veel ouder. Mijn vader ging toen mee. Samen met mijn nicht en paps gingen wij naar U2 en bbking. Beste concert effer ooit.

Maar nu is mijn dochter aan de beurt. Ze heeft het over een Metallica. Sorry schat. Deze kaarten krijg ik niet. Ga ik ook geen moeite voor doen. Te duur. En zij is echt te jong.

Ik heb wel kaarten kunnen scoren voor Queen. In de Ziggo dome. Klinkt super. Maar oh jee, voorheen ging ik er voor. Zag nergens een gevaar in. Maar nu? Pfff. Ik slaap al nachten niet meer. Ik ga naar dit concert. Mijn laatste is jaren en jaren geleden. En nu heb ik twee dames van 13 onder mijn hoede. Pfff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s