Oh dear.

Gisteren was ik met Eva bij de orthodontist. Ze vindt dit steeds meer spannend worden omdat ze daar niet allemaal β€˜perfect’ Nederlands spreken. Eef vroeg al aan mij; mam, kan je mee? Dan kan jij goed luisteren. Prima. Opgelost.

Hele fijne orthodontist hebben wij. Maar wat was zijn bericht/ nieuws? Eva haar kies die met een grote drama losgewrikt was bij de kaakchirurg…. Het is misschien/waarschijnlijk niet gelukt. Dus wat nu? Voor nu zes weken aankijken. Daarna misschien de kies weer loswrikken. Of trekken. Of …. Eva werd helemaal wit om de neus. Nee hΓ¨, niet weer die nare prik en die pijn.

Afwachten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s