Gisteren niet veel gedaan.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ zijn saaie vakantie mensen. Het scheelt dat wij al vaker in dit gebied van Engeland zijn geweest. Ik vind het heerlijk om met mijn tante te kletsen. De kids vermaken zich met klieren, spelletjes doen en een telefoon. Ze vinden het heerlijk op de grote slaapkamer. Helemaal ying yang. Uiteraard roep ik ze voor het eten naar beneden en voor uitjes.

Gisteren naar een second hand shop geweest. Ik heb een leuke puzzel gescoord. Die kan je twee kanten op maken. Een kant is een makkie. Maar de andere kant….. enig. Daarna gingen we naar een supermarkt. We keken onze ogen uit. Wat een keuze. Die was echt reuze. Heerlijk om rond te neuzen. Ik dacht een leuke foto van de kids gemaakt te hebben. Helaas, Eva nam een vreselijke pose aan. Kan echt niet.

Na het avondeten gingen we met z’n drieΓ«n wandelen. Op zoek naar de geit, ik bedoel hert. Deze herten blaffen als honden. Heel bijzonder. Zal wel weer typisch Engels zijn. We vonden alleen een groep eenden πŸ¦†. En misschien een beetje van het noorderlicht?

Op tijd naar bed. De trein vertrekt vroeg. We are going to Londen. Daan verheugd zich het meest op de McDonalds πŸ™ˆ. Zal jetoch mee maken dat we die niet kunnen vinden. Eva wil graag een koffie van Starbucks. Maar daar komt mijn oom niet binnen. Die betalen niet genoeg belasting πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s