Weekenddienst.

Afgelopen weekend had ik oproepdienst. Vrijdags begon ik om 14:30 en moest ik werken tot 22:30. Daarna heb je oproep tot de volgende ochtend 8:30.

Het programma was enorm. Uiteindelijk viel het mee voor ons. Maar ja, je gaat op je piket kamer liggen. Ik durf niet meteen te gaan douchen. Je zal toch niet opgeroepen worden? Ik douche altijd net iets voor 8:30. Dan is de nieuwe poel al paraat.

Zo ook afgelopen weekeinde. Ik dacht dat ik een scrub mee had. Helaas. Douche gel it was. Zwart. Nou ja zeg. Ik kreeg het niet uit een washand. Dat is toch niet normaal? Ik weet natuurlijk niet wat het in de was doet. Maar voor nu…. Ziet er niet best uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s