De lekkerste gebonden champignon soep.

Ik ben dol op cup a soup met de smaak champignon. Ik heb getracht deze na te maken. Goedkoper en gezonder. Gelukt!

Ik kocht een bak met champignonen. De helft bakte ik aan in een pan met knoflook en ui. Daarna ging deze met water in de blender. In een pan deed ik een bouillonblokje, mijn mix, dun gesneden champignons en water. Even laten doorkoken. Wauw. Wat een heerlijke soep! Het leek wel een gebonden soep maar dan zonder meel of aardappel. Ik had nog wat lente ui in de koelkast. Zoooo lekker. De volgende keer neem ik twee bakken champignons. Een voor de basis van de soep. En een om in plakjes in de soep te doen. Ik merkte dat de champignons die ik overhad wel erg klein werden.

Dat brood wat je erbij ziet is een ciabatta brood met rozijnen. Bij bijna elke supermarkt te koop op de brood vers afdeling. Deze snijd ik doormidden. Even in de broodrooster. Die smaak die dan vrij komt. Het lijkt wel een oliebol. Altijd lekker. Ik hoorde van een collega dat zij een krentenbol doormidden gesneden in de toaster gooide. Daarna pindakaas erop smeerde. Volgens haar een gebakje.

Mocht een restaurant houder met een Michelin ster mijn recept willen….. deze staat hierboven. Graag gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s