Doei πŸŽ„.

Het is gelukt. De kerst spullen zijn weg. Soort van. Ons slaap ritme is nog drama. Om 11:00 ging gisteren mijn wekker. Iedereen hop hop uit bed. Op naar de Mac. Daan, een vriend, zijn stiefbroer, Eva en ik gingen naar Veenendaal. Gaap. Maar wat hebben ze genoten van het lekkere eten. Voorheen kocht ik een happy meal voor Daan en een voor Eva. Zij aten daar amper van. Ik at de restjes. Zat ik vol. En nu? Daan nam twee chicken burgers πŸ” en een bak friet. Alles ging op. Van de moeder van Daan zijn stiefbroer kreeg ik een kop koffie aangeboden. Heerlijk.

Daarna ging ik aan de slag. Buiten, boven en beneden pakte ik alle kerstspullen in. Sjee, wat een werk. Ik kwam uit op tien volle tassen en dozen. Deze op mijn kamer gezet. Wij hebben een nieuwe kitch lamp aangeschaft. Staat gezellig.

Vandaag brengen Daan en ik de kerstspullen allemaal naar de zolder. Voor gisteren was het echt teveel van het goede. Eva zei al; mam, je bent zo druk, het is ook vakantie hoor. Stop maar. Je hebt het hele weekend nog. Ok. Dank. Wijze woorden van een jongedame.

Ik moest nog even naar de stadspoort voor een verwijsbrief. Een eerste scheer spullen voor de snor van mijn zoon πŸ™ˆ. Meteen wat bloemen mee genomen. Twee bosjes voor zes euro. Vorig jaar nog vijf euro. Maar ik had geluk. Ik kocht een kattensnack voor, volgens het bordje, 60 cent. Maar de scanner zei 75 cent. Even een melding gedaan. Ik kan het betalen, maar het klopt niet. Kreeg ik deze voor niks. Najaaa, wat geweldig.

De sneeuwpop doen wij nog niet weg. Deze hoort bij de winter.

Dat geldt ook voor ons vuurwerk. Die laten wij nog even geluidloos knallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s