Drie koningen.

Vandaag is het drie koningen. Einde kerst πŸŽ„. Pffff.

Gisteren haalde ik al de ballen eruit. Ik liet Eva deze β€˜kale’ boom zien. Of dit misschien iets was voor een autist. Een boom met alleen maar lampjes en een slinger. Neeee, zei Eefs, te saai. Ok, super fijn om te horen. Toch gewend aan bling bling.

Overal liet ik de lampjes aan. De hele dag gisteren, de middag, avond en nacht. Nog even knallen. Eva en ik sliepen op de bank beneden. Nog even genieten van de laatste lampjes en gezelligheid.

Vandaag is al het kerst gebeuren op zijn einde.De boel ruim ik op. Batterijen gaan in een zak. Dat was het dan. Super jammer.

Ik heb al veel kinderen mogen verwelkomen om zuurstokjes uit de boom te komen ophalen. Als een kind zo blij waren ze. Wauw. U heeft echt veel. Klopt. Lang voor gespaard. Gekregen van de Sint. Nu mogen jullie ervan genieten. En dat deden ze. Om drie uur komen de laatste kinderen.

Ik hoorde op het nieuws dat je niet meer iedereen de beste wensen hoeft te wensen. Mooi. Gelukkig was ik de laatste dagen vrij. Lekker rustig. Maarrrrr, vandaag is het knuffeldag. Pffff, niet mijn ding. Ik blijf lekker binnen πŸ˜‚. Excuus? Kerst spullen opruimen. En de kinderen die komen om 15:00? Die weten ws van niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s