Koekebakker.

Afgelopen maandag bleef een vriendin van Eva hier logeren. Samen bakten wij koekjes. Ik vond de smaak matig. Wij hoefden bij een mix alleen maar water en boter toe te voegen.

Maar alsnog, die geur in huis 🏠 was fantastisch. De koekjes af laten koelen. De dames mochten daarna los gaan met tubetjes kleurstof.

Bijzondere creaties. Prima. Ik zeg niks.

Op een gegeven moment was ik moe en ging ik naar bed. Dat ga je nu krijgen. Ouders op een gegeven moment naar bed. De kinderen later. Natuurlijk kan je nee zeggen. Maar als ik slaap hoor ik niks meer. In het begin zette ik nog weleens mijn wekker. Dan werd ik om 24:00 geweckt. Puur om te checken wat er gaande was. Daarna was ik helemaal van slag. Ga ik dus niet meer doen. Het is vakantie. Ze zoeken het maar uit. Ik denk en hoop dat ze de grootse lol samen hebben. Making memories.

Deze koekjes vond ik dinsdag morgen. Super mooi en lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s