Zorg verzekeraar.

Ik ben best wel druk de laatste dagen. Eva moet naar de kaak chirurg en diezelfde dag naar de orthodontist. Afspraak stond. Kan de orthodontist niet. Kaak chirurg weer afgebeld. Dan zit je gewoon meer dan tien minuten aan de lijn.

Zo ook voor mijn zorg verzekeraar. Ziekenhuis de Gelderse Vallei heeft geen deal met ze. Dus nu ben ik niet volledig verzekerd. Voor 80% betaald de zorgverzekering mijn behandelingen in het ziekenhuis. Ik kan naar een ander ziekenhuis gaan waar UnivΓ© wel een deal mee heeft. Maar dan krijg ik waarschijnlijk alle onderzoeken weer opnieuw. Alles wordt dan wel vergoed. Waar gaat het heen? De zorg verzekeraars zijn de grootste criminelen.

Ik kan bij UnivΓ© blijven en mijn maand bedrag verhogen. Dan ben ik wel verzekerd van 100% vergoeding bij een ziekenhuis bezoek. Echt bizar. Ik ga het niet doen. Dan ga ik maar naar een ander ziekenhuis waar UnivΓ© wel een deal mee heeft. Ze krijgen van mij geen euro extra.

Ps. Ik heb nog veel soorten smaken zuurstokjes. Gratis af te halen. Stuur maar een pb voor adres en tijdstip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s