Korting.

Ik zag beelden voorbij komen van de intratuin in Duiven. Vooral voordat de winkel open ging was het file. Ik snap het wel. Een vrouw had een boom van 900 euro voor 450 euro. Dat scheelt enorm. Later op de dag viel de drukte mee zag ik bij een vriendin. Maar alsnog, mij niet gezien.

Gisteren was ik bij de Albert Hein. Wild vlees πŸ– kopen voor mijn oom. Dat vroeg mijn vader. Hij ging weer koken. Hij kookt als een Michelin ster kok πŸ‘¨β€πŸ³. Ik zag canard πŸ¦† van 6,99 voor 2,99. Mijn oom houdt van apart eten. Dus, hop, in mijn karretje. Het was niet eens op de datum. Best gek. Foto gemaakt van het prijs kaartje. Daarna zag ik zalm voor 40% korting. Yes! Alleen lukte het scannen niet. Hij gaf aan; artikel over de datum. Maar dat was niet zo. Het was de datum van die dag. Iemand erbij gehaald. Verkeerd gestikkerd. Iemand deed dit opnieuw. Hop, scannen en door.

Eenmaal bij het afrekenen kwam een medewerker naar mij toe. Ik zou een artikel over de datum in de tas hebben. Ik liet het zien. Echt niet. Ok, neem maar mee. Maarrrrr, de canard zou 2,99 zijn en ik betaalde 6,99. Naar de service balie. Ik liet haar de foto zien. Dat klopt echt niet zei ze. Maar zolang die prijs op het kaartje staat moet ik vier euro terug betalen. Yes! Ze vroeg nog wat het was. Eend zei ik. Gadver zei ze, dat zou ik nooit eten. Ik ook niet hoor. Maar voor zo’n mooi prijsje maak ik mijn oom gelukkig.

En dat was dan tweede kerstdag. Wederom lekker gegeten bij mijn ouders en een oom. Mijn vader heeft echt zijn roeping ooit gemist. Hij had de beste chef kok van het land kunnen zijn. Maar ach, beter laat dan ooit erachter komen dat je zo goed kunt koken. Ik heb ervan kunnen genieten. Eigenlijk moest ik die dag werken, maar een collega nam mijn dienst last minute over. Vandaag werk ik voor haar zodat ze nu vrij is. Prima deal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s