Inluiden van de kerst vakantie.

Ik werk met de kerst. Dussss, vandaag gaat onze kerstdag en kerstavond zijn. Zo zin in.

Ik haal Eva uit school. Dan rijden wij door naar het centrum. Ze wil al zo lang een kop telefoon. Een witte. Ik had laatst een besteld van JBL. Dat ding was veel te klein. Je oren pasten er niet in. Zo verlies je geluid en krijg je druk plekken. Terug gestuurd. Wij gaan bij de media markt kijken. Ik ben benieuwd of ze er een hebben. Ben er een beetje bang voor.

Vanavond bestellen wij sushi 🍣 🍱. Daarna gaan wij een kerstfilm kijken. Voorheen was dit altijd de emoticon film. Heb ik nog steeds achter de hand. Maar ik begin met intouchable. Ik vind dit een fantastische film. Hopelijk snappen de kinderen het verhaal. Anders gaat gewoon weer de emoticon film aan.

Oh, ja. De kadootjes onder de boom worden ook uitgepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s