Ik kan weer zien.

Yes! De luiken kunnen weer open. Ik heb het dan niet over mijn oog luiken maar de rolluiken. Die waren vast gevroren. Aan de voor en achterkant van ons huis zat alles vast. Kei donker was het. Maarrr, wel een goede isolatie. Het ziet er misschien armzalig uit als je ze de hele dag de luiken naar beneden hebt. Maar het kon even niet anders.

Toen kwam het volgende β€˜probleem’. De glazenwasser zei dat hij afgelopen vrijdag de ramen zou komen lappen. Najaaa, met die vorst? Ik heb mijn buitenkraan afgesloten. Dus hij kreeg geen water van mij aangezien ikzelf op het werk was. Maar sowieso lijkt het mij niet een handig moment. Ik appte naar hem; jullie hoeven hier niet te komen. Mijn rolluiken zijn vast gevroren. Ik twijfel sowieso of ik ze moet aanhouden. Echt fijn dat het soms gedaan wordt. Maar de vorige keer was het zo slordig. Dat was nou echt zonde van mijn geld πŸ’°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s