Hema

Vroeger kon je via de website van Hema een bestelling doen en deze af laten leveren in een van hun winkels. Gratis. Super fijn.

Inmiddels moet je 3,50 betalen voor het laten afleveren in een winkel. Say what? Ik wilde heel graag de pepermunt smaak zuurstokjes voor in de kerstboom. Als je dan drie doosjes besteld en 3,50 extra moet betalen…. Twijfel de twijfel. Toch maar gedaan.

Ik haalde ze op. En ik was er al bang voor. Ik kreeg een heeeeeeele grote doos waar drie kleine doosjes los in lagen. Met dozen wordt natuurlijk gegooid. Dus die zuurstokjes waren allemaal kapot. Ik een chat gestart met een medewerker. Ik moest terug naar de winkel. Dan zou ik mijn geld misschien terug kunnen krijgen. Pffff.

De volgende keer laat ik ze bezorgen. Dan gaan ze wel tussen stukken karton op transport. Dan rijdt de postbezorger half Nederland door om mij een pakketje te bezorgen. Super goed voor het milieu.

Laatste keer Hema. Ik was al klaar toen met hun kleur pieten. Daarna kleding gender neutraal. Ik ben nog ouderwets. Gelukkig heeft de Lidl (hoop ik) straks goedkopere pepermunt zuurstokjes zonder verzend kosten.

Was ik dus gisteren bij de Hema om de zuurstokjes in te leveren. De dame achter de kassa begreep dat ik geen zuurstokjes in stukjes wilde. Of ze in de winkel lagen? De dag daarvoor niet. Die dag wel. Ik mocht van haar deze openen om te kijken of ze heel waren. Dat voelde gek. Ik pakte er een. Opengemaakt. De helft was kapot. De andere helft niet. Oh dear. Daar gaan we weer. Ik durfde niet alle 6 verpakkingen in de winkel open te maken. Ik nam die ene mee. De rest liet ik terug betalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s