Elastiekjes.

Eva heeft sinds een paar weken elastiekjes in haar plaatjes beugel. Heel belangrijk voor de stand van tanden en kiezen 🦷. Als Eva deze stiekjes een dag niet in heeft dan ben je zo een week kwijt wat betreft de stand van het gebit. Wow. Heavy. Eva sloeg dit gegeven op.

Gisteren reden wij naar haar fysio gebeuren. Onderweg knapte een elastiek. Neeeee. Volgens Eva moesten mij meteen naar huis. No way. Te druk op de weg. Zij naar fysio. Ik eventueel ondertussen naar huis om stiekjes op te halen. Heeft de fysio dame nou ook een zak met elastiekjes. Precies dezelfde die Eva ook had. Suuuuper. Eva kon ze gelukkig zelf plaatsen.

Daarna gingen wij wel samen nadenken. In haar schooltas lagen al reserve stiekjes. Misschien een paar in mijn auto, haar jas, mijn jas….. Je zou zeggen doe een paar in het hoesje van de telefoon. Maar Eva heeft niet altijd een telefoon bij haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s