Olie bollen bakken.

Ik zie weer overal oliebollen kramen. Lekker hoor. Maar een euro per stuk. No way. Ik kon in de supermarkt nog geen pak oliebollen mix vinden. Jammer. Ik zag er een bij de Xenos. Gekocht.

Ten eerste wilde het deeg al niet rijzen. Foute boel.

Toch maar gebakken. Het huis stinkt nog steeds maar olie. Als het nou lekker was, prima. Maar ze waren echt vies. Compact. Bah. Ik hoor vaker dat de bak producten van de Xenos minder zijn. Ach ja. Geprobeerd. Vanaf nu koop ik met oud en nieuw meerdere pakken mix van Koopmans. Een pak voor elke verjaardag. Oudjaar vieren de dag voordat Daan, Eva of ik jarig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s