Kip satΓ©.

Gisteren was het weer zover. Om 13:30 mocht ik weer iets proeven. Dit keer kip satΓ©. Lekker hoor. Gelukkig rond lunchtijd. Je mag een uur van te voren niks meer eten en drinken buiten water πŸ’¦ om.

Dus met een knorrende maag ging ik erheen. Toen ik kroketten mocht proeven kreeg ik er zes. Pffff. Al nam je een flinke hap van elk en liet je de rest staan, ik kon niet meer. Dat is niet gunstig voor de laatste kroket. Smaakt niet naar meer. Lekker of niet. Hebben ze daar wat van geleerd?

Ik kreeg nu drie maal kip saté met een milde smaak. Nummer één was super lekker. Het was een bak vol. Wat doe ik? Neem ik wat meer dan een hap? Ja, nee, ja, nee. Gedaan. Ik genoot van elke hap. Kip saté nummer twee en drie waren jak 🀒. Met moeite nam ik twee happen. De kip was niet lekker en de saus ook niet.

Oftewel ik heb goed gegokt. Als het lekker is neem ik een extra grote hap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s