Even uit eten.

Daan had gisteren een studie dag. Dan gaan wij als moeder kind iets leuks doen. Even samen met z’n tweeΓ«n. Meestal een lunch bij de Beren 🐻.

S’morgens was ik druk met van alles regelen. Onder andere een kabel voor Daan zijn nieuwe spel computer. In corona tijd te duur. Maar nu weer betaalbaar. Het geld πŸ’° hadden wij toen apart gehouden. in de vakantie kwam hij. Daan kon niet wachten. Hoe fijn is het dan dat je een studiedag dag hebt na je vakantie? Moet de computer het wel doen. Geen WiFi module in. Ik een antenne gekocht. Deed het niet goed. Teveel Ping 🧐. Kabel van opa geleend. Te kort. Kabel bij de media markt gekocht. Via mijn slaapkamer, over de deur door naar Daan zijn kamer. Tarzan kan zich nu uitleven op onze overloop. Er hangt een liaan. Maarrrrr, de computer doet het. En hoe. Geen Ping meer.

Om 12:30 gingen Daan en ik naar de Beren. Ieder een Rivella. Daan een tosti. Dan neem je een risico zei ik. Dikke boterhammen. De kaas πŸ§€ niet gesmolten en een stuk was zacht/nat. Maar Daan at hem op zonder te mokken. Dat was een jaar geleden wel anders. Ik nam een hamburger met friet. De friet was voor Daan. De hamburger was in het midden rauw. Kan je vast eten, maar ik hou daar niet zo van. Netjes onder een servet verstopt. Frietsaus moet je apart betalen. Daan wilde curry bij de tosti. Standaard krijg je ketchup. Ik zou zeggen vul het bakje met curry ipv ketchup. Maar nee, de ketchup kreeg hij. Konden ze daarna zo weer weg gooien. Hoezo voedsel 🍱 verspilling? Afijn, twee euro kwijt aan saus. Heb je een hele fles voor in de supermarkt. 200 cc rivella voor 2,25. Naaaa. Je leest het al. Ik geniet matig van uit eten gaan. Die prijzen…. Ik moet het los laten. Wij gaan uit eten van bonnen. Ik proef soms eten in Wageningen. Daar krijg ik bonnen voor die ik overal kan inwisselen. Zoals bij de Hema, bol.com, de Beren en nog veel meer. Ik kon nu twee bonnen inleveren. Dus met vijf euro bijbetalen hadden wij samen gelunched. Daan zag de prijs voorbij komen; 27,50 voor ons eten? Ook hij schrok. Oeps, hij neemt het van mij over. Relax jongen. Het was gezellig 😍 samen. Wij hebben genoten. Making memories.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s