Schoolkamp.

Daan gaat vandaag op schoolkamp. Op de basisschool wilde hij daar niet slapen toen hij op kamp was. Dus ik had verwacht dat hij dat nu ook niet zou willen. Maar hΓ©. Hij gaat daar slapen met zijn klasgenoten. Waarschijnlijk durft hij geen uitzondering te zijn, πŸ˜†.

Tassen samen gepakt. Eva en ik kochten snoep voor in de tas. Volgens vriendjes moeten ze zelf voor ontbijt en lunch zorgen. De eerste dag snap ik nog wel. Maar daarna? Ik kan mij dit niet voorstellen. Maar ach, een zak verse croissantjes in zijn tas gestopt. Daar kan meneer wel drie dagen mee doen.

Alles van de lijst hebben we afgevinkt βœ…. Gaat helemaal goed komen. De rest moet meneer zelf doen. Have fun lieverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s