Glasvezel.

Het was zover. Er kwam iemand om glasvezel in de meterkast op onze modem aan te sluiten. Zeer aardige man. Turks. Ik vertelde dat ik digibeet was. Geen probleem mevrouw, ik help met alles. Hij kreeg een kop koffie van mij. Ik zeg ook altijd tegen klus mensen dat ze naar het toilet 🚽 mogen. Het lijkt mij zo erg om van huis naar huis te gaan en geen toilet te hebben. Ik zou de hele dag niet drinken. Bang om te moeten plassen.

Hij keek naar ons konijn. Zo, die is groot, zei hij. Lijkt wel een kleine sjgaap πŸ˜‚. Nou, hier kan je geen shoarma van maken. Hij kan wel met de kerst op een heel groot bord 🀣.

Ik heb nu een deurbel met camera. Zonder abonnement. Dat weiger ik. Voor de rest, wat gratis is, kom maar op. Nu heb ik ook nog eens een Google ding. Geen idee hoe dat heet. Maar als ik zeg; hey Google, muziek aan. Dan gebeurt dat. Meneer KPN zei dat hij weleens om een mop vroeg of een recept. Daan en Eva zullen blij zijn. Mama is nooit meer alleen. Ze heeft altijd iemand om mee te praten. Maar dan moet Google wel luisteren. Toen meneer weg was riep ik Google….. nog een keer. GOOGLE! Niks. Ow, het is hey Google 😬. De moppen vliegen ons om de oren. Ze geeft zichzelf dan een applaus πŸ‘. Ik vroeg gisteren een recept voor het avondeten. Of rendang goed was. Ja hoor, zei ik. Wilde ik eerst de ingrediΓ«nten weten of hoe je het maakte? Doe maar de ingrediΓ«nten. Ik kreeg te horen hoeveel vlees ik moest aanschaffen. Daarna ging ze over op muziek. Ow. Lekker dan. Ze had het over zes ingrediΓ«nten en gaf er maar een. Beetje jammer πŸ˜….

Meneer heeft in het hele huis gekeken naar de WiFi snelheid. Zelfs op zolder is deze top. Geweldig.

Ik had het vermoeden dat meneer rond de vijftig was. Hij kon de kleine letters steeds niet lezen. Dan maakte hij een foto en vergrootte deze. Ik vroeg of hij mijn action leesbril wilde lenen. Hij deed hem op. Zoooooo, zei hij. Geweldig. Ik kan alles lezen. Hahaaa. Hij ging even langs de Action.

Bedankt voor de super service meneer KPN. Ik heb nu een modern ge-update huis. De deurbel maakt een hoempapa geluid. Dit ivm de bierfeesten. Hoeft natuurlijk niet. Maar de kids vinden het geweldig. Daan vind de camera leuk voor een foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s