Mijn jaarlijkse controle.

Afgelopen vrijdag had ik mijn jaarlijkste controle bij de oncoloog. Dit was ook mijn werkdag. Geregeld. De poli belde mij als de persoon voor mij naar de arts ging. Aangezien hij altijd de tijd voor je neemt verwachte ik dat het veel later zou worden. Dat viel mee.

Ik heb al een tijd een wondje die niet dichtgaat. Daar schrok hij eerst van totdat hij het zag. Het is gewoon een zwakke plek door de bestraling. Iets te hard gewassen. De poli assistente zei; miep kraak, πŸ˜‚.

Mijn jaarlijkse infuus niet gehad. Foutje bedankt. Ik was er niet achter gegaan omdat ik dacht; misschien is dit maar twee jaar. Niet dus. Vijf jaar. Weet ik dat ook weer. Meteen bloed laten prikken of ik geschikt ben voor dat infuus. Dit ivm de nieren.

Met het keurmerk; goedgekeurd βœ”οΈ ging ik weer terug naar mijn werk. Tot volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s