Waar was ik gebleven?

Ik ben een beetje druk de laatste tijd. Heerlijk van de tuin genoten. De boel binnen wat minder goed aangepakt. Dat kan ik gelukkig loslaten. Maar ik moet nu echt wel wat dingen gaan doen. Gisteren was het daar het perfecte weer voor. S’morgens waren mijn ouders er om het zwembad mee te nemen naar hun huis/garage. Om 15:00 had ik dienst (overgenomen) tot 20:30. Om 20:55 was ik klaar met werk. Thuis alleen de vaatwasser uitgeruimd en de slingers opgevouwen, nog van Eva haar verjaardag.

Ik heb nog een hele te doen lijst. Een brief schrijven over Daan aan zijn mentor. Dat was een verzoek van haar. Daan leest dan wel mee. Kaarten schrijven, onder andere condoleances. Was nog in het nieuws dat er per maand 100 mensen meer sterven. Reden onbekend.

Er staat nog veel meer op mijn lijst. Komt wel hoor. Vandaag ga ik wat doen. Niet teveel. Zondag rustdag. Morgen weer vol aan de bak in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s