Het digitale tijdperk.

Ik probeerde twee dagen geleden iets te bestellen bij bol.com. Lukte mij niet. Elke keer als ik naar mijn winkelwagen ging zei hij; geleegd. Lekker dan. Ik via de chat mijn probleem neergelegd. Er zou een storing zijn. Ok. Prima. Morgen weer een nieuwe dag. Lukte het weer niet. Weer naar de chat. Deze mevrouw gaf aan dat dit artikel niet op voorraad zou zijn. Helaas nog niet verwekt bij bol.com. Ok.

Daarna kreeg ik een bericht van bol.com dat het geld van mijn rekening was afgeschreven. Say what? Even checken. Oh. Ik kon wel inloggen. Helaas kreeg ik bij elke rekening het bericht dat deze niet geladen kon worden. Dan maar even met ze bellen. Ik was al de zoveelste die hierover belde. Storing. Ok.

Gisteren wilde ik even checken wanneer ik een afspraak zou hebben in het ziekenhuis met mijn oncoloog. Dit moet met een digi D code. Zucht. Wel tien keer geprobeerd. Helaas kreeg ik steeds geen inlogcode. De boel liep vast.

Wijze lessen voor de toekomst. Laat niet alles op het laatst aankomen.

Inmiddels had mijn dochter pech. Stond met iets lekkers bij de jumbo. Bankpas geweigerd. Ze moet eerst bij een bank pinnen om te activeren. Stond niet in de brief en had de mevrouw van de Rabobank niet gemeld. Ik weet dat het vroeger zo was. Maar aangezien er geen Rabobanken meer bestaan…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s