Lekker weertje.

Mijn zoon en een vriend liggen de hele dag (na schooltijd) in ons zwembad. Zo leuk om te zien. Ik zit dan buiten op de bank onder de parasol. Vaak word ik nat gespetterd. Prima. Het is warm zat. Lekker afkoelen.

Kijk ze toch genieten. Ik had het met mijn moeder over jongens. Als je ze niet hebt snap je niet wat ze uit kunnen halen. Maar dan ook echt. Dingen worden gesloopt waar ik bij sta. Hoe dan? Ineens…..

Ik heb gelukkig oude stoelen binnen en buiten. De mannen gaan gewoon met hun natte chloor broeken zitten. Dan gil ik. Neeeee! Ga op een kussen zitten of een drie dubbele handdoek. Dan zie ik ze kijken. Say what! Wij zijn toch droog. Hahaaa. Je komt net het zwembad uit.

Ik maak mij niet druk. Ik probeer ze wel een wijze les te leren. Als de kinderen de deur uit gaan koop ik nieuwe stoelen. Mmmmh, dat kan in deze tijd nog wel even duren. Met een modaal loon krijg je geen huis. Ach prima. Daan en Eva staan mij niet in de weg. Wij hebben het samen leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s