Als de kat van huis is β€¦..

Eva was van het zwemmen in onze tuin. Daan leek er niks mee te hebben. Ineens zag hij het licht. De afgelopen dagen lag meneer elke dag in het zwembad met onze achterbuur jongen.

Gisteren moest ik met Eva naar de fysiotherapeut. Dit in verband met haar rug. De jongens hadden al een tijd gezwommen. Toen ik weg ging waren ze eruit. Beter. Ze vertelden een verhaal dat meneer 1 op meneer 2 sprong. Deze laatste kwam met zijn hoofd keihard op de bodem. Pfew. Dan schrik ik. Ik wil dat ze zwemmen onder toezicht.

Kom ik terug met Eva van haar fysiotherapeut. Ik zie geen jongens. Niet binnen en buiten. Paniek!

Dit was mijn zicht. Zitten de mannen hier onder. Lekker dan. Pffff. Wat een schrik. Later gingen ze met nog een vriend hieronder liggen en zwemmen. Gelukkig was ik thuis. Ineens hoorde ik ze hoesten en proesten. Rode ogen. Geen lucht. Lieve mannen. Het is leuk geweest. Weg met dat doek. Maar mam, wij zaten al een uur hieronder. Niks aan de hand. Maar lieve schat; die chloor dampen hopen zich op. Stop daarmee. Echt jongens…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s