Glasvezel.

De een is voor. De ander tegen. Ik ben er nog niet over uit. Waarschijnlijk gaan straks de prijzen mega omhoog schieten. Maar als ik het niet doe…. Wij merken het nu al. Hele slechte WiFi. Doorgestoken kaart? Zal wel weer.

Gistermorgen zag ik twee jonge (goddelijke) jongens bij de buren aan de slag gaan. Zij moesten hun auto opzij zetten. Dus ik vroeg aan een van de mannen; zal ik mijn auto ook maar opzij zetten? Zo ook de bloembakken. Je moet ze het niet te moeilijk maken.

Op een gegeven moment belden ze aan. Ik vroeg of ze nog wat te eten of drinken wilden. Waarom zei ik eigenlijk te eten…… Ik heb niks in huis, haha. Ja, een boterham of een koekje. Een jongen vroeg om een cola. Prima. Stond al klaar. Ik zei tegen mijn zoon; altijd goed behandelen. Dan laten ze het netjes achter. Ik bood ook nog ons toilet aan. Was niet nodig. En warempel. De stenen lagen er prima in. Ik mag niet klagen. Nou jaaaa… Of ik zelf de deurmat terug wilde leggen. En de aansluiting op KPN glasvezel? Storing. Misschien over een week. Natuurlijk. Neem ik wel weer een dag vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s