Koffie.

Mijn moeder kijkt tegenwoordig vaak Netflix. Daar ziet ze in Amerikaanse series dat iedereen met een kartonnen drink beker rondloopt. Koffie, thee, of wat dan ook zit in deze beker. Dit wilde mijn moeder ook graag meemaken.

Zo gezegd, zo gedaan. Eva en ik hadden een Starbucks ontdekt. Om de hoek bij een Shell tankstation. Helemaal prima. Kids hadden de ijs koffie goed gekeurd.

Helaas liep het apparaat niet perfect. Toen wij daar met z’n vieren waren zei het apparaat ineens: schoonmaken. Tijdens de koffie afhandeling. Mijn moeder kreeg koude koffie. Tja, wij zeuren niet. Mijn vader had daarna warme koffie. Mengen, prima te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s