Het duurde al een maand.

Ik had bij Leen Bakker gordijnen besteld. Kant en klaar. Voor in de tuin. Ik kreeg bericht dat het een maand ging duren. Jammer. 15 juni zou het komen. Ik kon niet wachten. Het werd 24 juni. Dag later een mail dat het 25 juni ging worden. Twee dagen stil. Toen bericht; 28 juni. Net weer bericht; 29 juni. Hallo, hoe lang gaat dit nog door? Anders ga ik verder kijken hoor.

Ik ben bezig met de schuur. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben de mooiste dankzij de familie. Ik had nog twee tuin schilderijen over. Die heeft mijn vader aan de binnenkant van de deur gehangen. Als die straks openstaan….. gordijnen die wapperen. Lampjes erin. Dan waan je je toch op Ibiza? En dat zonde reis stress van vaccineren en Schiphol.

Nu maar hopen dat ik de gordijnen deze maand krijg. Dan laat ik jullie het eind resultaat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s