Wilhelmina kinder ziekenhuis.

Eva heeft vandaag tot 10:30 les op school. Daarna online les. Wij gaan elkaar tegemoet lopen. Ik ga namelijk van 10:30 tot 12:00 de dans begeleiden voor de musical. Super leuk.

Om 12:00 snel naar huis. Dan zet ik Eva in de auto πŸš™. Hop, door naar het Wilhelmina kinder ziekenhuis in Utrecht. Daar gaat mevrouw voor een rontgen foto en daarna door naar de orthopeed. Haar eerste live controle na de operatie. Spannend. Ik heb een klein beetje niet pluis gevoel.

Eva zei gisteren tegen mij; misschien kunnen we iets leuks kopen voor mij? Dan heb ik leuke herinneringen aan het ziekenhuis. Want de laatste keer was echt een trauma. Whahaa, ik denk dat mevrouw gesprekken heeft gevolg van mij met onder andere familie. Trauma, trauma…. Het was altijd leuk met een saucijs of slush puppy. De laatste keer was zeker niet leuk. Maar dat kwam door de operatie. Als ik de foto nog zie van hoe ik haar in de rolstoel naar de auto reed…. Misselijk, nep lach en dat ze verging van de pijn. Weg met deze gedachten. Op naar de toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s