Glasvezel.

Oh dear. Ze gaan glasvezel aanleggen. Dat wil ik graag. Maar ik ben ook bang.

Ik lees elke week dat ze een gas leiding raken of stroomkabel. Hopelijk blijft mijn huis 🏑 staan.

Dan spreek ik nog niet eens over het terug leggen van de stoep tegels. Wat een zooi in de hele wijk. Scheef. Grote naden. En vele tegels zijn kapot geslagen. Vergeet niet al dat verf erop. Dat zijn vast bepaalde codes. Wat een ramp. Ik kan wel aan ze vragen of ze het bij mij extra netjes neerleggen. Maar dat heeft geen zin. Ze verstaan mij niet. Zucht.

Een persoon spreekt een beetje Nederlands. Hij belt bij iedereen aan dat je je auto πŸš™ weg moet zetten. Hij vroeg of ik het aan de buurman wilde vragen. Ik bel daar aan. De buurman schrok. Die dacht even dat er iets aan de hand was. Ik bel namelijk nooit s’morgens aan. Alles is in orde buum. Nog wel, haha. Afwachten hoe wij er aan het einde van de dag voorstaan.

Dit alles was dus gisteren. Ik was daarna zo boos 😑. Hoe ze de stenen in de voortuin terug hadden gelegd. Ik heb een smalle rand onder het raam. Daarna komen de vierkante stenen. Heeft meneer koekepeer het andersom gedaan. Hoe dan? Het hele patroon weg. Eva keek en zei ook dat ze dit niet normaal vond. De stenen lagen los. Ik pakte ze eruit en gooide ze op een hoop. Komt er een opperhoofd langs. Die ziet de berg stenen. Komt er weer een mannetje om alles er verkeerd in te leggen. Eva en ik doken achter de bank, haha. Eef zei nog; mam, zeg dan dat ze niks moeten doen. Maar ze spreken geen Nederlands Eva. Ik haal steeds de stenen eruit. Gelukkig lag alles er al een soort van erin gegooid. Los. Je pakte ze er zo uit. Ik ben benieuwd hoevaak zij het weer terug leggen. Ooooh, gemeen van mij. Maar er is ook goed nieuws. Er zijn geen leidingen geraakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s