Nachtmerries.

Ik droomde vannacht dat een reep chocolade 🍫 3,50 kost. Ik was van slag. Ik zag een ouder echtpaar bij de chocolade staan. Ik vroeg ze; raadt eens wat deze kost? De mevrouw zei; 4,40. Ze wees naar het getal van 440 gram. Ik zei toen maar ja, u heeft het goed. Om maar aan geven dat alles achterlijk duur is geworden. πŸ˜†, wat een droom, in mijn ogen leek het zelfs op een nachtmerrie. Ik werd oververhit πŸ₯΅ wakker.

Eva zei vanmorgen ; mam, ik had alweer een nachtmerrie. Dat kan kloppen kind. Het is warmer s’nachts. Bij mij veroorzaakt hitte wat naardere dromen. Misschien tijd om het dekbed van je af te gooien. Oh dear, die had ik al een tijd niet meer. Ik lig onder een dekbed hoes zonder dekbed. Voeten eronderuit.

Vroeger sliep ik het liefst met de knie kousen aan. Nu blote voeten zonder een deken. Handig die hormoon pillen πŸ’Š.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s