Mind mystery.

Wij gingen hier eergisteren naartoe. Naar Mind Mystery. De entree kaartjes waren niet eens zo duur. Maar de reis daar naartoe. Die benzine ⛽️ prijzen. Echt bizar. Gelukkig had ik gespaard. Bonnen van de Jumbo. Je betaald bij elke boodschap iets extra’s. Maar uiteindelijk heb je een kleine winst. Zo ook bij de Albert Hein. Het gaat om een a twee euro. Maar toch. Op de weg heen mochten de kids eten bij de Mac. Making memories. Als je dan leest dat friet 🍟 van de Mac na 20 jaar nog prima eruit ziet….. Ik hoop dat deze friet 🍟 mijn kinderen ook 20 jaar extra geeft.

Ik had twee boeken met zegels bij de Jumbo in geleverd. Daar kon ik mijn benzinetank van vullen. Wij reden van Ede naar Horst. Het weer was super! Wat een geluk.

Wat hebben wij samen genoten. Mijn dochter durfde aan te geven dat ze na een uur staan en lopen echt wel moe was. Ik zag dit ook aan haar.

Najaa, Eva kan ineens een handstand.

Geen probleem. Ik liet haar even in de rust modes zitten. Wat hebben wij genoten. Van de zon. Van de omgeving. Er was zoveel te zien. Een op de kop huis. Lach spiegels. Maar ook een astronaut tunnel. Ik liep hierin. Vrij snel werd ik super misselijk. Daan en Eva waren toen al aan het einde van de tunnel. Voor dit soort dingen ben ik denk ik toch net weer te oud. Jammer. Maar ik kan zeggen dat wij samen weer een super dag hebben gehad. Making memories.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s