Schoolfruit.

Vandaag met Eva naar haar school geweest. Ik was aan de beurt om wortels πŸ₯• uit te delen. Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijgen de kinderen fruit (of groente).

Ik krijg dan altijd hulp van twee kinderen om de mandjes met inhoud naar de klassen te brengen. Vandaag waren het worteltjes. Bij Eva in de klas zit een meisje die dol is op wortels. Ik had een briefje met haar naam erop meegenomen naar school. Deze op een zak πŸ₯• geplakt. Wat zal ze opgekeken hebben. Een privΓ© zak πŸ₯•.

Eva en ik hebben twee mandjes zelf naar een klas gebracht. Naar de juffen die Eva een kaart hadden gestuurd. Konden wij ze meteen bedanken. Wij kwamen bij de kleuters. Tjeee, ik weet dit nog als de dag van gisteren dat Daan en Eva daar in de klas zaten. Pfff, tijd vliegt.

Eenmaal thuis snel weer online les volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s