Eva en fysio.

Gisteren was Eva bij haar vader. Hij ging met haar naar de fysiotherapie.

Gingen wij na de operatie veel te snel met Eva…. Ruim een week later een mega stap terug gegaan. Ik bel mij ondertussen nog steeds suf met het WKZ over wat Eva wel of niet zou mogen. Ik word lekker gemaakt met een terug bel πŸ“ž actie. Meerdere keren. Tot op heden geen reactie. Gisteren heb ik wederom weer gebeld en gemaild. We gaan het zien. Het zou wel fijn zijn als wij een plan de campagne krijgen voor Eva hoe te revalideren na haar operatie.

Na de operatie gingen wij dus schijnbaar te snel. De fysio waar Eva al bij liep gaf aan; doe een stap terug. Gedaan. Wat doet Eva het nu goed. Ik kwam er ook nog eens achter dat het hb gehalte van Eva van 9 voor de operatie naar 5 ging na de operatie. Oei, dus ze heeft echt veel bloed verloren tijdens de operatie. Tussen de 7 en ruim 9 is ideaal. Oeps. Dat verklaard ook dat Eva zo bleek en moe is.

Vorige week mocht Eva 5 minuten wandelen en 15 minuten zitten. Nu hebben wij veertien dagen de tijd om dit uit te breiden naar 15 tot 20 minuten wandelen en 45 tot 60 minuten zitten. Wauw. Wat een verandering. Een grote stap. Maar ik weet zeker dat zij dit aankan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s