Essensor.

Ik ben gisteren bij Essensor geweest. Deze zit in Wageningen. Je krijgt daar eten te proeven en later krijg je via je mail een waardebon. Meestal 9 euro voor drie kwartier daar zitten.

Gisteren kreeg ik 13:30 vijf soorten frisdrank met de smaak van cranberry’s. Prima te doen. Het zijn kleine glaasjes. Tussendoor drink je water om te neutraliseren. Meestal zijn er twee testen tegelijk. Je mag niet zelf kiezen. De andere groep mocht oploskoffie testen.

Om 17:45 kreeg ik vijf keer een glaasje cola. De andere groep had oplos jus met brood. Ook lekker. Als ik die had gehad dan hoefde ik niet meer te koken. De kids zijn nu bij hun vader. Dus dat was ideaal geweest. Ik kan best leven op brood met jus, voor een keer dan. Ik slurp de bakjes wel leeg. Nu zat ik vooral vol van de bubbels. Eenmaal in de auto kwam dan ook een knoepert van een boer, haha. Als vanouds. Vroeger kon ik er wat van. Tegenwoordig ben ik een stuk rustiger.

Mijn dieptepunt daar was hamburgers proeven. Twee waren zo smerig. Ik kreeg ze niet naar binnen. Ieuw. Mijn hoogtepunt….. Dat zijn er twee. Op een dag hutspot en later boerenkool.. Njom njom. Zo kreeg ik ook een keer kroketten te eten. Ik had die dag nog niks gegeten. Dus de eerst smaakte geweldig. Helemaal opperdepop. Bij nummer twee, drie en vier hield ik het netjes.

Mocht je je willen inschrijven, houdt dan allemaal gegevens bijdehand. Bank nummer en ik dacht zelfs BSN……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s