Het is maar een deken……

Ik had via via op Facebook mijn dochter opgegeven dat mensen haar een kaartje konden sturen voor of na de operatie. Daar reageerde iemand op van troostdekentje.

Een paar dagen later werd hier een groot pakket bezorgd. Met twee dekentjes erin. Nou ja, dekentjes. Ze zijn behoorlijk groot. En best wel zwaar. De kinderen vinden ze geweldig.

Daan ligt onder dit deken.
Deze is van Eva.

Omdat de dekens best zwaar zijn voelt dat denk ik fijn voor de kids. Ik kan van vroeger nog herinneren dat als ik bij mijn oma logeerde ik heerlijk sliep onder zware dekens. In dat huis was niks geΓ―soleerd en in de winter binnen best koud. Dan had je vele lagen over je heen als je op bed lag. Lekker zwaar. Ik denk dat Daan en Eva dat nu ook voelen. Het heeft wel iets. Er bestaan ook speciale verzwaringsdekens zodat kinderen die moeilijk kunnen slapen stil liggen door de zwaarte. Die hebben wij hier niet nodig. Maar deze gekregen dekens zijn super fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s