Slijm maken.

Ik stuurde mijn zoon met zijn nieuwe pinpas naar de stadspoort. Een winkel centrum hier in de buurt. Hij liep de Hema in. Hij ging video bellen. Mam, wat moet ik nu kopen. Daan, je bent in de buurt. Nu een gangpad naar links en dan, ja stop. Je bent er. Pak die ene lenzen vloeistof. En neem maar twee maal lijm mee.

Mijn dochter en ik hadden gekeken via Google. Een bepaalde soort lijm. Ook dit gelde voor de lenzenvloeistof. Nog wat bak poeder erbij en scheerschuim. Wij zijn er nog niet uit wat het beste is.

Meerdere bakjes gevuld. Op een gegeven moment hadden wij echt een bakje super slijm. Vergat mijn dochter juist die nacht daarna de deksel erop te doen. Een dag later voelde alles als steen. Jammer.

Nu weer drie bakjes gevuld. Er zit geen goed mengsel tussen. Jammer. Ik zeg weleens tegen mijn dochter; waarom koop je geen kant en klare pot slijm? Maar dat gefrutsel is leuk. En ach, mijn zoon leert omgaan met zijn pinpas en weet nu hoe de Hema van binnen eruit ziet. Mijn dochter is weer een hele middag zoet geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s