Air up.

Weer wat nieuws. Ik kende dit niet. Mijn zoon zei van de week; mam, ik mag deze fles bij papa ophalen,

Dus hij ging. Voor hemzelf en zijn zusje. Ik las daarna de beschrijving. Het klonk prima. Het rook lekker. En het smaakte super.

We gaan het meemaken. Weer een nieuwe hype. Maar weer extra kosten aan verbonden. Een smaakje kost 3,99. Daar kan je wel liters van drinken. Maar daar komen nog de verzend kosten bij. Ik weet even niet of ik hier aan toe ga en kan geven. Als je al kijkt wat de boodschappen tegenwoordig extra kosten. Dan is dit niet niks. Moet ik dan nog extra (willen) betalen aan een smaak water? Ik denk dan ook nog eens aan dat tuitje. Daar wordt met een mond vol bacteriΓ«n aan gelurkt. Daar komen bacteriΓ«n in. Die gaat snel stinken. Is dit wel zo handig?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s