Help ik heb geen man als klusser.

Ik zoek een handy man. Puur om wat klussen in ons huis te doen.

Mijn vriezer deed het matig. Ik heb zelf de rubbers vervangen. Helaas was dit niet de oplossing. Als ik goed kijk lijkt het deurtje aan een kant teveel uit te steken. Dus een kwestie van scharnieren aan draaien? Maar het zijn niet zomaar scharnieren. Zucht. Waar te beginnen? HELP!

Ik heb een nieuwe vaatwasser. Iets met een ander systeem. Onderlader ofzo. Het deurtje steekt nu uit. Zucht. Ziet er niet uit.

En dan heb ik het niet eens over de oven. Als ik deze aan doe dan moeten alle andere apparaten uit. Want anders vliegen de stoppen er weer uit. Wij zitten dagelijks in het donker. Ik word hier zo moe van. Iets met vocht in de oven deur. Zucht. Gisteravond weer een half uur in het donker gezeten. Voordat ik weer ingelogd was op de tv. Pfffff. Wat een gedoe.

Ik word regelmatig wakker zonder WiFi. Zucht. Dan weet ik alweer genoeg. De stoppen zijn er weer uit gevlogen.

Ben jij een klusser? Ken jij een goede klusser? Help ons. AUB. Wie kent een goede klusser voor mij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s