Nemo en Flapdrol.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben een aquarium. Al een langere tijd. Wat genieten wij van het geluid van de pomp. En het aanzicht van de vissen.

Voorheen hadden wij een Au en Di. Dus een Audi op het aanrecht. Jozef en Maria….. Daarna Henk en Harry.

Ze gingen best snel dood. Dus ik ging naar de winkel met de vraag; waarom gaan ze zo snel dood? Onze aquarium is best heel groot. Wat doen wij dan fout? Volgens de meneer (geen Zo en Zoo, daar ging het dus fout) zijn de sluier staarten heel gevoelig. Ok dan. Dank u voor de tip. Doe ons nu maar een sterkere soort.

Dus nu kocht ik twee echte goudvissen. Het sterkere soort. Ik liet ze aan mijn dochter zien. Hoe wilde zij deze noemen? De een leek enorm op Nemo. Dus ik zei; dan noemen wij de een Nemo en de andere Dori. Die horen bij elkaar in de beroemde film. Nope, volgens Eva. Dori is blauw. En onze tweede vis is oranje. Dus Eef, hoe ga je deze dan noemen? Mam. Ik noem vis nummer twee Flapdrol. Ze keek mij aan of dit mocht. Maar natuurlijk. Ik verblikte of verbloosde niet. Als jij dit een mooie naam vindt ga ik hier zeker niet tegenin. Dus wij hebben nu een Nemo en een Flapdrol rondzwemmen? Ok dan βœ….

One thought on “Nemo en Flapdrol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s