Diner op afstand.

Wat hebben wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦een fijne tweede kerstdag mogen beleven. Mijn ouders, broer en zijn gezin en ik met mijn kids hebben genoten. Genoten van een kerst diner. Voorheen met z’n allen aan een lange tafel. Nu soort van gescheiden. Drie tafels stonden bij mijn ouders in de woonkamer. De deuren en ramen stonden open.

Volgens het RIVM mag je elkaars adem niet in ademen. Check. Wij hebben hier aan voldaan. Dan maar op afstand. Maar wat hebben wij genoten van elkaar. Mijn broer en schoonzus hadden een heerlijk voorgerecht verzorgd. Het hoofd gerecht was van mijn ouders en broer. Toetje van mij.

Wederom een super herinnering om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s