Onze advent kalenders.

Eergisteren was onze laatste dag dat we een hokje mochten openen. Eva en Daan bij hun look o look snoep 🍫 kalender. Daar kwamen op de grote dag voor kerst twee pakjes snoep uit. Yeah!

Eva had nog een lichaamsverzorgingskalender. Wat zat er in de 24? Een prachtige gouden bruis(bal) in de vorm van een ster. Deze rook mij toch lekker.

En dan mijn theedoos. Haha, klinkt lekker. Een advent kalender doosje met 24 smaken thee. Van relaxen tot aan nu de kerstavond thee. Deze had ik bewaard. Kerstavond was ik aan het werk op de IC. Eerste kerstdag ging ik naar mijn ouders. Daar maakte ik alvast het toetje voor tweede kerstdag. Lekker brutselen in gezelligheid. AndrΓ© Rieu aan. Rummikub gespeeld. Daar dronken wij dan een kop kerst thee bij. Feest compleet.

Gezelligheid moet je zelf maken.

Van de week gaan we alles sorteren. Dan kan Eva los gaan met een crème of scrub etc. Dit wil zij samen met mij doen. Heerlijk. Hier gaan wij samen van genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s