Boerenkool.

Ik vraag meestal in de avond wat de kinderen voor ontbijt willen. Dan kan ik al iets klaar zetten β˜‘οΈ. Daan neemt vaak een tosti of broodje uit de oven. Eva is meer van yoghurt met blauwe bessen of blauwe bessen met honing. Als ze dan de bus met slagroom in de koelkast ziet dan hoor ik vaak gggggggg. Die zet ze dan dus aan haar mond πŸ˜‚. Prima. Ze kan wel een paar extra vetcellen gebruiken. Zeker in het vooruitzicht van de operatie.

Laatst stelde ik weer dezelfde vraag. Eva wat wil je morgenvroeg voor ontbijt eten? Zegt ze; boerenkool. Say what? Meen ja dat? Ja, lekker met jus. Gewoon in de magnetron mam, pling, en klaar. Ik heb het gedaan. Ze at een heel bord leeg. Haha. Geweldig. Een goede start van de dag.

Ik durf even geen internet foto te plaatsen. Ik kreeg te horen dat ik dan een probleem zou kunnen hebben. Dus ben ik nu van een eigen foto. Maar de boerenkool van Eva was veel te snel op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s